Envi pide apoyo para los internos de Quatre Camins.

Benvolguts, Als centres penitenciaris s’està fent una política activa de protecció dels interns del contagi del COVID19. Això ha suposat mesures de reducció de totes les activitats de voluntariat i d’alguns programes d’atenció. Els i les internes  dels centres penitenciaris de Catalunya tenen menys activitats i en conseqüència més temps lliure. Tot i que no podem reactivar els programes de voluntariat per protecció de la salut US PROPOSEM MOSTRAR QUE ESTEM e CaELLS I ELS DONEM SUPORT. Des de les biblioteques s’estan activant noves propostes d’entreteniment i ens demanen col·laboració, si podeu fer arribar les demandes al voluntariat podrem iniciar una campanya de suport perEl CP QUATRE CAMINS necessita

MISSATGES DE SUPORT PER A LES PERSONES INTERNES. Us proposem que els voluntaris/àries facin escrits, dibuixos, històries,  propostes d’activitats gimnàstiques-físiques… , jocs (embarbussaments, acudits, sudokus,..) amb el següent format: 

  •  Extensió màxima un DIN A4  i que es pugui imprimir només en tinta negre (facilita la impressió)
  •  Format visual: Diferents tipus de lletres, de mida gran, a poder ser amb imatges, dibuixos, gràfics, …
  •  Impersonals: seran exposats en un panell al pati, la biblioteca, la sala d’estar,… pel que s’han de dirigir de forma oberta a tots i totes!

Cada divendres enviarem als centres tots els missatges rebuts durant la setmana, per tal que en fàcil les impressions i els posin en murals accessibles a tots els interns i internes. 

Podeu enviar-los des d’avui mateix a: l’adreça: tps.part.social@gmail.comAmb el títol del missatge: missatge pels interns/es dels CP